marime text:

Hot prins, dupa ce a furat 12.000 de lei, din casele a patru preoti!

Patru preoti din judetul Mures au fost tinta unui hot care i-a usurat de 12.000 de lei si mai multe telefoane mobile. Tanarul dadea atacul in parohii cand slujitorii bisericii erau plecati de acasa si de fiecare data a reusit sa nu lase nici o urma, dar intr-un final, o greseala puerila l-a dat de gol.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Hotul a facut greseala sa vorbeasca la unul din telefoanele furate si astfel politistii au reusit sa-i dea de urma. Este vorba de un tanar de 21 de ani, care a fost si retinut deja. Toti preotii vizati de el sunt din orasul Reghin, iar sumele de bani furate erau de fapt ale enoriasilor.

Loviturile s-au dat cand  preotii erau la biserica, de obicei impreuna cu familiile lor, asa ca hotul a actionat nestingherit.  Desi in locuinte erau si alte bunuri de valoare, nu s-a atins de altceva in afara de bani.

Din casa ultimului preot, hotul a furat  7.000 de lei si doua celulare.

Din pacate, niciunul dintre preotii talhariti nu si-a recuperat banii, dar acum si-au dotat locuintele cu sisteme de supraveghere. Pentru ca este recidivist, cel care i-a pradat risca pana la 15 ani inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu