marime text:

Hot impuscat in picior de politisti: "Am fugit de teama, am crezut ca mi-a explodat pantoful."

Tanarul de 24 de ani a fost prins in flagrant in Bucuresti, in timp ce spargea masini, ajutat de trei prieteni. Pentru ca niciunul nu a oprit la somatie agentii i-au urmarit, cu 12 focuri de arma.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cristian Dumitru este numele tanarului care le-a dat de furca politistilor. In urma cu doua saptamani, a spart impreuna cu niste prieteni doua masini.

In timp ce furau o servieta dintr-o a doua, agentii de la Sectorul 1, care se aflau pe urmele lor, i-au somat. Dar indivizii au fugit, asa ca agentii au mutat focurile din plan vertical catre suspecti. Doi au fost prinsi. Alti doi, printre care si Cristi, au reusit sa fuga.

Desi ranit la picior, tanarul a reusit sa scape de politisti pe o alee, a traversat bulevardul bBsarabia si s-a urcat intr-un taxi, care l-a dus la niste prieteni. A stat ascuns o saptamana, fara sa apeleze la medic, riscand sa faca o infectie la picior, unde fusese impuscat.

Din fericire pentru el, rana nu s-a infectat. Dar n-a scapat de bratul lung al legii. Politistii l-au gasit si l-au retinut pentru 24 de ore, iar anchetatorii vor cere arestarea lui preventiva.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu