marime text:

Hot de masini la 11 ani! Impreuna cu un prieten, a furat doua masini intr-o noapte!

Doi minori, cu varste de 11 si 16 ani, au fost surprinsi de politistii din Slatina, judetul Olt, in noaptea de luni spre marti, la scurt timp dupa ce reusisera sa fure un autoturism, oamenii legii stabilind ca, in aceeasi noapte, cei doi copii mai furasera o alta masina.

Potrivit unui comunicat al Biroului de Presa al Inspectoratului de Politie al Judetului Olt, o patrula de siguranta publica din Slatina a sesizat, in noaptea de luni spre marti, ca soferul unui autoturism, care incerca sa parcheze pe bulevardul A.I Cuza, din municipiu, a lovit o bordura.

Politistii au constatat ca soferul masinii este un adolescent, G.F. (16 ani), iar pe scaunul din dreapta al automobilului se afla un alt minor, G.N. (11 ani), ambii din Slatina.

"Din verificarile efectuate, s-a stabilit ca autoturismul a fost sustras de cei doi, in aceeasi noapte, de pe o strada din municipiul Slatina", se arata in comunicatul IPJ Olt.

In urma cercetarilor, politistii de la Investigatii Criminale au stabilit ca cei doi minori mai sustrasesera in aceeasi noapte un alt autoturism, ambele masini fiind restituite proprietarilor.

"De asemenea, din cercetari s-a stabilit ca, in noaptea de 10 spre 11 iulie, G. F. a patruns in locuinta lui C. Paula, din municipiul Slatina, de unde a sustras mai multe bijuterii din aur", se arata in comunicatul IPJ Olt.

In cauza au fost intocmite acte premergatoare, fiind facute cercetari pentru furt calificat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu