marime text:

HORROR - un barbat decapitat si unul strivit intr-un accident cumplit pe DN1

Un sofer a murit decapitat, iar un paznic nevinovat a fost strivit pe DN1, in apropiere de Sibiu. I-a bagat in groapa, pe amandoi, soferul unei cisterne care a adormit la volan si a intrat pe contrasens. Dintr-o miscare, a facut una cu pamantul o Dacie dupa care a derapat si a spulberat o ghereta de pe marginea soselei.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Si martorii si politistii ajunsi la fata locului au inghetat cand au vazut urmarile accidentului. In sub un minut soferul cisternei a facut macel. 

Potrivit autoritatilor barbatul a atipit si astfel gigantul a intrat pe banda opusa de unde venea perfect regulamentar o masina mica. Soferul Daciei nu a apucat sa evite impactul frontal. Autoturismul a fost facut terci iar cel de la volan, care avea 47 de ani decapitat. Cisterna insa si-a continuat drumul infernal. A rupt un gard si a intrat intr-o ghereta in care se afla un paznic. Abia apoi s-a oprit in niste macarale, din curtea unei societati comerciale.

Paznicul care a avut ghinionul sa se afle la post a fost tarat cativa metri.

Cel care conducea cisterna isi cauta scuze.

Vinovatul este acuzat de ucidere din culpa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu