marime text:

Medicul Macelar - si-a ucis tatal cu peste 150 de lovituri de cutit!

Cu greu gasesti un loc neatins de cutit pe trupul batranului din Timisoara pe care fiul l-a ucis in urma cu doua zile. Medicii legisti care au facut autopsia cadavrului s-au declarat ingroziti de atacul nejustificat de violent.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Din primele cercetari facute de procurorii care ancheteaza acest caz, se pare ca totul a porit de la o banala cearta in familie. Protagonisti au fost parintii calaului care a trecut imediat de partea mamei si l-a apostrofat pe tatal sau.

La un moment dat, cearta a degenerat si pe neasteptate, barbatul s-a napustit asupra parintelui sau si l-a lovit pana a cazut la pamant. Cu ultimele puteri, batranul s-a tarat pana pe casa scarilor unde si-a dat ultima suflare. Anchetatorii asteapta acum rezultatele medicilor psihiatrii care urmeaza sa stabileasca daca barbatul a avut sau nu discernamant in momentul in care si-a ucis tatal. Daca se dovedeste ca a fost lucid, ar putea sa fie condamnat chiar si la 25 de ani de inchisoare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu