marime text:

HORROR - Cadavrul unui barbat, dezbracat si cu teasta despicata, gasit in spatele casei sale

O crima teribila au de rezolvat politistii din judetul Bacau. Un barbat de 53 de ani a fost gasit luni dimineata cu capul zdrobit, in spatele casei sale. Nu avea haine pe el, iar cadavrul plin de sange era acoperit doar cu o patura.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Sora barbatului a vazut usa casei intredeschisa si a intrat sa vada ce se intampla. Peste tot era plin de sange, iar cativa metri mai incolo fratele ei zacea fara suflare. Speriata, a strigat dupa ajutor la vecini.

Apropiatii omului si-au amintit apoi ca s-ar fi laudat la circiuma ca sotia i-a trimis din Italia 50 de euro si cred ca de aici i s-ar fi tras sfarsitul. Nu-si pot imagina insa cine a putut face una ca asta, dar politistii au insa deja niste suspecti. Trei barbati din vecini.

Omul locuia singur de cand sotia lui a plecat la munca in strainatate, iar fetele i s-au dus la facultate. Era linistit si isi vedea de treaba, spune toata lumea din sat. Dar vecinii banuiesc ca banii despre care se zvonea ca ii trec prin mana i-au ademenit pe suspecti. Cainele de urma i-a condus pe polititisi direct la ei.

Sotia barbatului si cele doua fete au aflat la telefon groaznica veste si se intorc acum sa-l conduca pe ultimul drum.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu