marime text:

Hoata de la facultate! A dat iama in posetele studentelor, ca sa aiba bani de droguri

O narcomana din Bucuresti s-a apucat de furat posete, dupa ce a epuizat toate metodele prin care isi facea rost de droguri. Femeia a operat acolo unde nimeni nu s-ar fi asteptat: in salile de curs ale unor facultati si la Palatul Copiilor.
Hoata de la facultate! A dat iama in posetele studentelor, ca sa aiba bani de droguri

Politia a stabilit ca femeia avea un mod de operare bine pus la punct: intra in salile de curs, identifica rapid studentele neatente carora le lua posetele, dar le lasa in loc genti asemanatoare. Pana ce acestea isi dadeau seama de furt, femeia era deja departe.

Intr-un final, Politia i-a luat urma femeii, iar la sfarsitul saptamanii trecute a facut perchezitie la domiciliul acesteia. Au fost gasite mai multe carti de identitate, carduri bancare si genti ce apartin femeilor de la care cea in cauza a furat posetele.

Hoata a fost arestata preventiv pentru furt, iar politia incearca sa-i identifice toate victimele pentru a le returna macar gentile si documentele. Femeia este dependenta de heroina de mai multi ani si va fi supusa unui tratament de dezintoxicare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu