marime text:

Gruparea lui Radica si Bulgarul, luata pe sus de mascati. Au obligat 20 de fete sa se prostitueze

La Ploiesti au fost audieri maraton, pentru ca 40 de persoane au fost nevoite sa raspunda la intrebari. Suspectii sunt banuiti ca ar fi obligat mai multe minore sa se prostitueze si ar fi castigat 150.000 de euro.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Anchetatorii spun ca sunt membrii unei ample retele din Prahova, acuzata si de talharie, spalare de bani sau trafic de droguri. Ei au fost ridicati de trupele speciale.

22 de perchezitii au fost facute joi dimineata, in Prahova. La audieri au fost adusi 40 de oameni, 11 dintre ei primind mandate de retinere, care s-ar putea transforma vineri in mandate de arest preventiv.

Oamenii legii spun ca se confrunta cu o grupare bine organizata, care are un nucleu de 25 de membri permanenti. In fruntea acestora s-ar afla doi cunoscuti membrii ai lumii interlope din Ploiesti: Stefan Radian, zis Radica si Ion Baboi, zis Bulgarul.

Suspectii sunt acuzati ca au exploatat aproape 20 de tinere, pe care le bateau si le obligau sa se prostitueze. Printre fete se afla cateva minore si, extrem de grav, tinere cu tulburari psihice, de care proxenetii au profitat cel mai usor.

Profiturile incasate sunt uriase, depasind 150.000 de euro. Autoritatile au pus deja sechestru asigurator pe doua imobile si mai multe autoturisme de lux.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu