marime text:

Gruparea Giulesti - o grupare violenta si periculoasa, lasata in libertate!

Una dintre cele mai periculoase bande de hoti din Capitala - supranumita Gruparea Giulesti - sta din nou fata in fata cu o instanta de judecata. Probabil nici membrii ei nu mai stiu pentru a cata oara. Au dat lovituri uriase, procurorii i-au prins, insa magistratii au fost mereu ingaduitori - le-au redat libertatea si ocazia de a ataca din nou.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fortele speciale ale Politiei au intrat la prima ora in zece locuinte din Bucuresti, Dambovita si IIfov. Dupa luni de filaje, au dovezi care sa probeze 6 talharii si furturi din bancomate comise cu violenta, chiar cu ajutorul armelor de foc.

In urma cu cateva saptamani, chiar politistii care ii urmareau pe Autostrada Soarelui au fost nevoiti sa traga asupra suspectilor.

Numele celor din Gruparea Giulesti au fost pe multe dosare penale. De fiecare data insa suspectii au redevenit oameni liberi.

In aceste imagini, talharii din banda Giulesti sunt surprinsi de camerele de supraveghere ale unui salon auto din Ploiesti incercand sa ajunga pina la caserie in mersul piticului. Au reusit atunci sa plece cu cel putin 50 de mii de lei.

Procurorii i-au retinut pe 4 dintre membrii gruparii, care vor ajunge in fata Tribunalului Valcea. Magistratii de acolo decid daca ii aresteaza sau nu preventiv.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu