marime text:

Atac in stil mafiot! Camatarii au aruncat in aer un apartament, desi isi primsera inapoi banii!

Un atac in stil mafiot s-a petrecut luni dimineata, intr-un bloc plin de oameni din Bacau. In semn de amenintare, cativa indivizi - camatari, cred criminalistii - au aruncat in aer un apartament de la parter. Gol, din fericire. Locuinta a fost distrusa, iar alte patru case si doua masini parcate in zon, au suferit avarii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.50 de oameni au sarit speriati din paturi luni dimineata, cand blocul lor s-a clatinat din temelii si zgomotul exploziei i-a asurzit. Panicati, au iesit din apartamente si au vazut ca dintr-o locuinta de la parter ieseau flacari si fum. Jumatate era distrusa. Nu mai avea usi si nici ferestre. Mobila se facuse tandari, iar peretii erau arsi.

Anchetatorii n-au nici cel mai mic dubiu: o mana criminala a provocat dezastrul. Usa de la intrare fusese sparta si in tot apartamentul, cineva a varsat o substanta usor inflamabila.

Vizat pare sa fi fost fiul proprietarei: a primit astfel un avertisment sever de la niste indivizi care l-au imprumutat candva cu bani. Mama lui sustine ca tanarul nu le mai era dator, dar barbatii continuau sa-i ceara dobanzi uriase si sa-l ameninte.

Politistii ancheteaza atacul, care a pus in pericol vietile a zeci de locatari si a facut pagube insemnate: pe langa apartamentul vizat, alte patru au fost avariate. Doua masini parcate in dreptul blocului sunt si ele distruse.

Este un nou mod de lucru al camatarilor, spun surse din interiorul politiei. Un mesaj clar de intimidare, care arata ca daca nu isi primesc averile cerute, sunt hotarati sa repete oricand atacul asupra familiei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu