marime text:

Ghita a anuntat procurorii prin e-mail ca Vantu il santajeaza! Vezi de ce acesta e cercetat in libertate!

Sambata a devenit public motivul pentru care judecatorii au refuzat sa-l trimita in arest pe omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu. Potrivit acestora, procurorii nu au depus suficiente probe la dosar, iar inregistrarile nu ar fi convingatoare.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Unul dintre motivele expuse de instanta a fost acela ca dintr-o serie de imagini puse de procurori la dispozitia judecatorilor, nu a reisesit in niciun moment ca vreunul dintre cei doi inculpati sau o alta persoana care ii insotea in sediul Realitatea ar fi recurs la acte de violenta. Si mai mult, ca nu exista nicio declaratie a vreunui martor la un astfel de incident, depusa la dosar.

O alta justificare a faptului ca s-a decis ca cei doi sa fie cercetati in stare de libertatea a fost si aceea conform careia  inregistrarea discutiei dintre Sorin Ovidiu Vantu si Sebastian Ghita depusa la dosar nu era completa, iar cuprinsul acesteia nu putea fi considerat o actiune de amenintare.

Mai mult decat atat, Sebastian Ghita, atunci cand a sesizat anchetatorii cu privire la santaj - sesizare facuta prin e-mail - nu a mentionat ca amenintarile i-ar fi provocat o stare de teama.

Magistratii au apreciat ca atat Sorin Ovidiu Vantu, cat si Cezar Ilie sa fie cercetati in stare de libertate, dupa ce miercuri cei doi fusesera retinuti pentru santaj. Procurorii au depus deja recurs.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu