marime text:

Ghaddafi, "fara ochi si urechi" - afla ultimele detalii de pe frontul din Libia

"Atacurile din ultimele 5 zile l-au lipsit pe Muammar Ghaddafi de ochii si urechile sale." Este declaratia facuta de un vicemaresal din cadrul Fortelor Aeriene Regale britanice, care sustine ca in Libia nu se mai poate vorbi de o forta aeriana, iar sistemele de comanda si de aparare ale colonelului sunt puternic avariate.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Bombardamentele in Libia au continuat si azi-noapte, tintele coalitiei internationale fiind orasele Tripoli, Ajdabiya si Misrata.

Explozii urmate de incendii au avut loc si la Tajura, unde sunt amplasate cele mai importante baze ale Fortelor terestre libiene.

Localnicii din Misrata spun ca trupele lui Ghaddafi au atacat spitalul din oras si ca situatia este extrem de grava. Oamenii de acolo, 500 de mii la numar, sunt privati de apa si electricitate, de o saptamana. Rebelii din est spera insa sa-i poata ajuta in curand.

Ei incearca sa avanseze spre vest, mizand pe faptul ca raidurile aeriene au slabit puterea fortelor guvernamentale. Intre timp, in Benghazi, au loc manifestatii pentru sustinerea coalitiei internationale.

Cat despre urmatorul pas al operatiunii, Statele Unite au anuntat ca ar putea preda comanda interventiilor militare chiar de sambata. Secretarul american al Apararii a adaugat ca toata lumea stia de la inceput ca atacurile nu vor dura doar cateva saptamani. Nimeni nu se pronunta insa in privinta obiectivelor, pe termen lung, ale ofensivei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu