marime text:

Gestul DISPERAT al unei femei care vrea sa scape cu orice pret de iubitul violent!

Gest disperat al unei tinere din Timisoara, care a sarit din masina condusa de iubitul ei. N-a contat nici macar ca pe bancheta din spate era si copilul lor, de 8 luni.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Femeia si-a pus viata in pericol doar ca sa scape o data de omul de langa ea. O ambulanta a preluat-o imediat si a dus-o la spital.

Tanara a ajuns la Spitalul Judetean din Timisoara cu multiple leziuni pe tot corpul. E toata zdrobita,  insa, din fericire, medicii spun ca va scapa cu viata. Va mai ramane insa o buna bucata de timp internata.

Cu lacrimi in ochi, tanara spune ca ieri, dupa o cearta la cutite cu iubitul ei, a luat copilul cel mai mic si s-a dus la rude, fara sa ii spuna barbatului nimic. Cand a gasit casa goala, acesta a cautat-o innebunit. S-a dus chiar si la politie sa declare disparitia.

Dimineata, insa, tanara l-a sunat si i-a spus unde este. Iubitul ei nu a stat pe ganduri nicio clipa si s-a dus la ea cu gandul sa o aduca acasa cu orice pret. A luat-o cu forta si a obligat-o sa intre in masina cu tot cu copil.

Pe dumul de intoarcere acasa, disputa intre cei doi a continuat si femeia nu s-a gandit la urmari si a sarit din masina. Acum cazul a intrat in atentia politistilor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu