marime text:

Gardienii care au omorat un detinut in bataie au incercat sa-si acopere urmele

Detalii tot mai tulburatoare ies la iveala in cazul detinutului care si-a gasit sfarsitul la Penitenciarul de Maxima Siguranta din Galati. Anchetatorii au descoperit ca in incercarea de a-si salva spatele, gardienii care l-au batut au trucat imaginile in care era surprinsa toata scena.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In total, 13 angajati ai inchisorii au fost arestati si sunt acuzati ca au planuit sau au ascuns teribila fapta. Mai grav este ca si dupa ce totul a iesit la lumina, un angajat al penitenciarului, responsabil cu arhivarea imaginilor, a incercat sa-si acopere colegii.

Dosarul in care sunt implicati cei 13 angajati ai penitenciarului a ajuns pe mina judecatorilor, care au solicitat si imaginile suprinse de camerele de supraveghere. Sistemul video al inchisorii acoperea si zona in care a fost batut detinutul.

In timpul anchetei, procurorii si-au dat seama ca imaginile puse la dispozitie de reprezentantii penitenciarului erau trucate. In aceasta situatie si informaticianul penitenciarului este acum parte din dosar.

Procurorii au reusit totusi sa obtina tot filmul incidentului. Asa au vazut cum detinutul a fost alergat, apoi culcat la pamant si batut de paznici.

Anchetatorii sustin ca cei 13 angajati ai penitenciarului - patru ofiteri si noua subofiteri - implicati in acest proces au dat dovada de o cruzime fara limite. Barbatul care si-a pierdut viata avea 35 de ani era inchis de numai trei zile, cu o condamnare de 3 ani, pentru ca furase o vaca.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu