marime text:

Gabriel, copilul care a rezolvat un caz in locul politistilor!

Cel mai aplaudat elev dintr-o scoala din Prahova n-a fost cel care a luat premiul intai, ci un baiat care a pus umarul la rezolvarea unui caz de furt.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Baiatul l-a vazut pe hot in timp ce ingropa geanta furata de la o postarita, l-a luat la intrebari si intr-un final a dus toata prada la politie. La serbarea scolara de vineri, baiatul a primit o diploma din mana politistilor adevarati.
 
Gabriel se juca pe campul de la marginea satului cand a vazut un alt copil, mai mic, carand dupa el o geanta plina cu bani. Mama baiatului a recunoscut tolba postaritei si a dat fuga la politie. Intr-adevar, disperata, femeia li se plansese oamenilor legii ca i-a disparut geanta din masina pe care o lasase descuiata, pentru cateva clipe.
 
Gabriel e dintr-o familie foarte modesta. Mai are inca 9 frati si doar tatal munceste. Cu toate astea nici el si nici mama lui nu s-au gandit sa patreze banii. Gestul baiatului i-a adus si un premiu din partea unui om de afaceri din Ploiesti.
 
Fireste ca pe Gabriel il bate gandul sa se faca politist. Dar pana atunci are de tocit mingea de fotbal pe care a primit-o drept rasplata pentru fapta lui.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu