marime text:

I-a taiat gatul unei contabile, furios ca nu fura pentru el din casieria firmei 10.000 de lei

Crima absurda in orasul Cugir: contabila unei firme, in varsta de 40 de ani, a murit pentru ca un coleg, abia disponibilizat, avea impresia ca ea i-ar putea da oricand ceva din fondurile societatii, dar refuza sa-l salveze.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Omul i-a tot cerut 10.000 de lei ca sa poate pleca la munca, in Germania, iar cand femeia i-a spus "nu" categoric, a asteptat-o la poarta societatii si a lovit-o cu un cutit.

Barbatul, foarte afectat dupa disponibilizare, devenise obsedat de ideea ca doar contabila firmei il poate ajuta.

Lucrase la firma ca om de serviciu, dar in urma cu o luna a primit vestea ca trebuie sa plece. Trei zile a tot insistat pe langa contabila, despre care banuia ca are acces la fondurile societatii, sa-l ajute sa o ia de la capat, in Germania. Dupa ce l-a refuzat de mai multe ori, femeia a fost gasita de colegi, in parcarea societatii, prabusita in zapada, plina de sange.

Parintii suspectului spun ca dupa ce s-a intors din Germania, unde muncise o vreme, baiatul lor era de nerecunoscut.

Disperata ca nu mai vorbeste nici macar cu ea, biata mama a cerut ajutorul unui medic, care a sfatuit-o sa-si duca fiul la un psihiatru. Prea tarziu, acum.

Omul risca pana la 20 de ani de inchisoare, daca se va stabili ca a avut discernamant in momentul atacului.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu