marime text:

Furci, coase si pistoale-n strada - scandal intre rromi la Titu!

Doar gloantele au potolit azi-noapte doua familii de rromi din Dambovita, care au pornit razboiul in plina strada. Aflate intr-o vesnica disputa, cele doua tabere s-au atacat cu furci si coase, ba chiar si cu pistoale, spun unii dintre beligeranti.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In toiul noptii, spiritele erau inca incinse pe strada unde a izbucnit scandalul. Cele doua familii rivale locuiesc la doar cateva case distanta una de cealalta si deseori au dispute, spun vecinii. Azi-noapte, a iesit din nou cu scantei dupa ce doi copii din cele doua familii s-ar fi luat la cearta. In scena au aparut apoi parintii si celelalte rude. De la vorbe grele pana la incaierare n-a mai fost decat un pas.

Ranit in batalie, un barbat de 48 de ani a avut nevoie de ajutorul medicilor. Dovada a incaierarii sta si o masina, care a fost vandalizata de batausi. Dupa zeci de minute tensionate, politistii au reusit sa potoleasca cele doua familii.

Sase dintre cei implicati in scandal au fost audiati intreaga noapte la Politia din Titu. Pe numele lor,politistii au deschis dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, distrugere si port de arma alba. De asemenea, politistii au confiscat un pistol cu gaze si vor stabili cine este proprietarul armei si daca aceasta a fost folosita in incaierarea de azi-noapte. Barbatul ranit nu a vrut sa ramana internat si nici nu a depus plangere impotriva celor care l-au ranit cu coasa.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu