marime text:

Fostul primar din Pantelimon, arestat pentru o "jonglerie" de 200.000 de euro cu terenurile statului

Fostul primar al orasului Pantelimon a fost retinut miercuri seara de procurorii Parchetului Cornetu. El este acuzat ca ar fi transferat ilegal cateva terenuri ale statului, in proprietatea unui om de afaceri. Iar acesta, la randul sau, le-a vandut unor cumparatori de buna credinta, pentru aproximativ 200.000 de euro.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Petrus Campulungeanu este acuzat de abuz in serviciu. I se reproseaza ca in ultimii ani in calitate de primar al orasului Pantelimon ar fi falsificat actele de proprietate ale unor terenuri ale statului. I le-ar fi dat unui om de afaceri din oras, iar acesta le-ar fi vandut mai departe, unor cumparatori de buna credinta. Afacerea le-ar fi adus in buzunar circa 200.000 de euro.

Alaturi de fostul primar au mai fost retinuti fosta secretara a edilului, care s-ar fi ocupat de falsificarea documentelor, dar si omul de afaceri. Cu totii vor fi dusi dimineata in fata unui judecator, cu propunere de arestare preventiva.

In 2005, Campulungeanu a fost prins in flagrant de procurorii DNA luand mita, insa nu a fost arestat.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu