marime text:

Fostul fotbalist Cristi Munteanu, banuit ca e implicat in vanzarea a cel putin doua masini de lux furate!

Cristian Munteanu, fostul portar al echipei Dinamo Bucuresti, joaca pe terenul procurorilor. Sportivul ar putea fi implicat in vanzarea a cel putin doua autoturisme de lux, furate. Deocamdata se stie ca i-a dat unui interlop deja retinut, cateva mii de euro, pentru un autoturism care a disparut din Croatia.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un autoturism de teren a fost gasit de politistii din Bucuresti la adresa unuia dintre interlopii care se ocupau cu furturi de masini de lux. Toata gruparea este acum in arest.

Vehiculul face parte dintr-un lot de cinci si a fost adus de pe teritoriul Croatiei in februarie - martie. I-ar fi fost dat fostului portar de la Dinamo, Cristian Munteanu, care a beneficiat de un pret preferential. Sportivul se fereste sa discute pe aceasta tema. Ramane in ancheta si are interdictie sa paraseasca tara.

In dosar este pus sub acuzare si mijlocasul Andrei Margaritescu. Acesta a fost eliberat miercuri seara din arest,
cand i-a expirat ordonanta de retinere.

Cei doi sportivi sunt  banuiti ca au stiut tot timpul ca vor conduce niste masini furate, ba mai mult, chiar ar fi ajutat la vanzarea lor.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu