marime text:

Fost POLITIST, actual INFRACTOR! A dat o teapa de 600.000 de euro unei firme de leasing

Un fost politist de la furturi auto din Focsani este acuzat de procurorii DIICOT ca s-ar fi specializat, dupa plecarea din politie, in infractiuni. Ar fi inselat o societate de asigurare si leasing cu peste 600.000 de euro.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Fostul ofiter a inceput sa incalce legea imediat dupa ce a plecat din politie si s-a angajat la o firma de asigurare si leasing.

In perioada in care a lucrat ca inspector de asigurari, barbatul a intocmit in fals mai multe documente si a pagubit societatea la care era angajat cu mai bine de 600.000 de euro, spun procurorii.

Prin faptele sale ar fi permis ca anumite persoane sa primeasca finantare pentru cumpararea de echipamente si utilaje industriale care nu existau in realitate. 

Barbatul a fost retinut pentru constituirea unui grup infractional organizat, inselaciune, evaziune fiscala, fals si uz de fals.

Judecatorii au decis insa ca el sa fie cercetat in stare de liberate. Procurorii DIICOT au facut recurs si spun ca in acest dosar mai sunt cercetate si alte persoane care ar putea fi retinute in perioada urmatoare.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu