marime text:

Fost ofiter de informatii, actual proxenet - facea parte dintr-o retea, retinuta de politie, in Alba

11 indivizi din Alba au fost retinuti pentru trafic de minori, proxenetism si santaj. Ca sa-i poata incatusa, politistii au facut 18 perchezitii si au strans probe impotriva lor. Printre suspecti se numara si un barbat care ar fi lucrat in trecut, potrivit unor surse din ancheta, in cadrul unor servicii de informatii.
Fost ofiter de informatii, actual proxenet - facea parte dintr-o retea, retinuta de politie, in Alba

Membrii retelei sunt banuiti ca ar fi racolat cel putin 20 de tinere, printre care si minore, pe care le obligau sa intretina relatii sexuale cu diversi clienti in localuri din Alba Iulia si din imprejurimi. Pana acum, politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba au identificat 17 suspecti, insa doar 11 au fost retinuti pentru 24 de ore.

Traficul de carne vie nu este singura acuzatie pentru care vor trebui sa dea socoteala membrii retelei. Ei sunt suspectati si ca ar fi recurs la santaj, la comanda unor camatari, pentru a recupera diverse sume de bani. Se pare ca in doua dintre cazuri, suspectii ar fi aruncat chiar cu cocteiluri Molotov in casele victimelor.

De asemenea, membrii retelei ar fi sechestrat si talharit cativa clienti ai fetelor pe care le obligau sa se prostitueze. Cu totii urmeaza sa fie prezentati miercuri in fata judecatorilor cu propunere de arestare preventiva.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu