marime text:

Fost demnitar, terorizat de necunoscuti! I-au distrus masinile si l-au amenintat cu moartea

Un fost demnitar le da de lucru politistilor din Bucuresti. Omul se plange ca de cateva saptamani, cineva vrea sa ii faca viata un iad. Urmele lasate de agresori sunt evidente. Cateva masini au fost distruse, iar pe garduri au fost inscriptionate mesaje de amenintare cu moartea.
Fost demnitar, terorizat de necunoscuti! I-au distrus masinile si l-au amenintat cu moartea

Fostul secretar general al Casei Nationale de Pensii traieste periculos de o luna. Gheorghe Cojanu spune ca nu are dusmani, insa crede ca de cand a facut o reclamatie la garda, lucrurile au luat-o razna.

Ultimul mesaj care pare sa aiba legatura cu sirul de amenintari a aparut la baza unui stalp. Cuvantul "Taci!" explica foarte clara ca lui Gheorghe Cojanu i se cere sa inceteze campania de reclamatii.

Cojanu nici nu se gadeste sa renunte. A sesizat politia si in plus a cheltuit 2.500 de euro pentru a-si monta un sistem de supraveghere video.

Ancheta este inca la inceput, iar politistii spun ca au de-a face cu un caz tipic cu autor necunoscut.

'Proprietarul spalatoriei, suspectat ca s-ar afla in spatele acestor atacuri, respinge orice acuzatie. Mai mult spune ca i-a atras atentia celui care l-a dat pe mana politiei ca, la randul sau, il va acuza de denuntare calomnioasa.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu