marime text:

Flagrant cu scandal printre controlori ! Sapte politisti n-au reusit sa dovedeasca spaga

Patru controlori de bilete de autobuz au fost ridicati de pe strada pentru ca procurorii au banuit ca unul dintre ei cere spaga unui calator prins fara bilet.
Flagrant cu scandal printre controlori ! Sapte politisti n-au reusit sa dovedeasca spaga

Politistii i-au dus totusi pe controlori la Parchet cu toate ca cel vizat a demonstrat ca avea taiata o chitanta de amenda. Replica procurorilor a fost insa una cat se poate de clara: am fost sesizati asa ca am organizat flagrantul.
 

Controlorul respectiv sufla acum si in iaurt. Pentru ca adolescentul pe care l-a prins fara bilet in autobuz nu avea niciun leu asupra lui, barbatul l-a lasat sa se duca acasa, ca sa ia bani de amenda.


"Vorbindu-mi frumos si fiind tanar, am considerat sa-i dau o sansa sa plateasca 20 de lei pentru procesul verbal, cel mai putin, putea sa plateasca in 48 de ore 50 de RON", spune controlorul Alexandru Pircan.

Cei doi ar fi stabilit sa se intalneasca ulterior intr-o statie de autobuz, iar dupa o ora baiatul a venit cu banii. Dar si cu sapte politisti si un procuror, care l-au inconjurat pe controlor tocmai cand, spune el, incasa amenda.

"I-am taiat baiatului chitanta de control, in acel moment am fost luat prin surprindere, pentru mine a fost un soc de la ... Nici nu sesizam ce-mi spune....de la Anticoruptie, Parchet...", povesteste controlorul.

Barbatul, dar si colegii lui, au fost informati ca sunt tinta unui flagrant si au fost dusi la Parchet. Controlorul spune ca initial a fost acuzat de coruptie, insa, dupa ce ar fi descoperit ca exista chitanta pentru amenda de 20 de lei, anchetatorii s-au fi razgandit si l-au considerat vinovat de tulburarea linistii publice.

Apoi, au renuntat la toate acuzatiile si i-au dat drumul. De cealalta parte, oamenii legii spun ca si-au facut datoria.
 
"In mod normal trebuia sa- i intocmeasca proces verbal de contraventie din momentul in care l-au prins. Noi am primit denuntul, ne-am facut datoria, am organziat flagrantul sa vedem despre ce este vorba", afirma Iolanda Dragut, purtator de cuvant al Parchetului Arges.

Firma de transport in comun vrea sa faca acum plangere la adresa celor care au organizat flagrantul pentru abuz in serviciu.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu