marime text:

"Fiica noastra a fost violata de un individ care are SIDA!"

Este strigatul disperat al unei familii din judetul Calarasi, a carei fata de doar 13 ani sustine ca un tanar a abuzat de ea. Ingrijorati, parintii umbla de atunci cu fata numai prin spitale. Oamenii spun ca medicii specialisti le-au confirmat ca individul este infectat nu numai cu HIV, ci si cu hepatita de tip C.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs."A luat-o de pe strada seara la 6, i-a pus cutitul la gat, a dus-o in casa lu' tata-su si a violat-o acolo. A doua seara mi-a spus ca daca povestesc ceva ma duce pe camp si-mi taie gatu, pe astia mici ii injecteaza cu seringi pentru ca el are SIDA" spune mama fetei.

Si asa a inceput cosmarul familiei. De cand copila a incaput pe mana acestui individ, parintii nu mai au pace. Bat drum dupa drum la doctori:

"De la comuna de aici de la noi domnul doctor ne-a zis: "stim ca este infestat cu hiv". Ne-a dat trimitere si ne-am dus si am facut toate analizele la Institut. Copilul meu nu mai exista, ce mai fac cu ea de acum incolo? ce sperante de viata mai are?"

Oamenii sunt disperati, mai ales ca un diagnostic final la testul HIV va veni abia peste 6 luni.

Individul, eliberat din penitenciar in ianuarie este cunoscut in localitate ca un cal breaz. Suspectul, de 25 de ani, nu mai este de gasit de doua saptamani.

Chiar daca violul nu va putea fi dovedit, tanarul ar putea fi acuzat de intretinere de relatii intime cu un minor si, cel mai grav, ar putea sta pana la 10 ani dupa gratii pentru infectare intentionata cu HIV, daca anchetatorii vor putea dovedi ca el stia in acel moment ca este bolnav.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu