marime text:

Fetita de 6 ani, in stare grava. S-a lovit la cap, dupa ce a cazut de pe un pod

Un pas gresit, intr-o joaca de copil, a adus o fetita de 6 ani, din Capitala, in situatie extrema. A cazut de pe un pod de fier din comuna damboviteana unde venise cu parintii si bunicii. Micuta s-a lovit cumplit la cap, de pietrele aflate la cinci metri sub puntea metalica.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Medicii de la spitalul de urgenta din Targoviste, unde a fost dusa initial, au constatat ca starea ei este atat de grava incat trebuie trimisa urgent la o clinica din Capitala.

Tatal si bunicii copilei, probabil de teama, au refuzat initial sa le spuna politistilor cum se numesc si ce s-a intamplat cu cea mica. Medicii au reusit totusi sa afle de la ei ca fetita a cazut de pe un pod, sub ochii parintelui aflat la cativa metri. Fara remuscari, acesta si-a varsat nervii pe medicii care incercau sa o ajute.

Medicii spun ca starea fetitei e grava si au trimis-o mai departe la Bucuresti.

Anchetatorii inca nu au intreaga explicatie a acestui accident. Vor continua investigatia pana cand vor afla daca exista vreun vinovat pentru suferinta prin care trece acum fetita. Parintii sunt in pericol chiar sa fie decazuti din drepturi, daca ancheta stabileste ca au fost neglijenti. Cert este totusi ca si un om in toata firea este in pericol daca traverseaza podul respectiv.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu