marime text:

Fetita de 3 ani, lovita cu o sticla in cap si aruncata in strada, de propria mama!

Copilarie in lacrimi, pentru o biata fetita de 3 ani, din Curtea de Arges. Dupa ce a batut-o si a lovit-o cu o sticla in cap, mama ei a aruncat-o pe strada, in toiul noptii. Salvarea celei mici a venit din partea unei tinere, care a dus-o initial la spital, dupa care a luat-o acasa.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Unei vecine i s-a rupt inima cand a realizat ce se petrece.Tanara a vazut si ca fetita este lovita la cap asa ca a fugit cu ea la camera de garda. Dupa ce i-au acordat primul ajutor, doctorii au anuntat politia.

Agentii au batut la usa mamei, insa aceasta nu a raspuns. Au revenit dimineata si a inceput scandalul. Mama fetitei nu si-a recunoscut vina in fata politistilor, spunand chiar ca totul ar fi un complot al vecinilor.

Fetita a fost preluata de Protectia Copilului si va ramane in custodia autoritatilor, pana la finalizarea anchetei. Cel mai probabil, o sa fie crescuta de stat, pentru ca tatal nu o vrea, iar una dintre bunici este la munca in Italia.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu