marime text:

Femeie violata cu salbaticie de un recidivist, care apoi s-a facut nevazut!

Noapte de groaza pentru o femeie de 52 de ani, din Ploiesti, care a fost violata cu salbaticie de un individ recidivist. Femeia se indrespta spre casa, cand a fost batjocorita si batuta apoi pana la inconstienta. Cand a fost dusa la spital, era in stare foarte grava.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Intamplarea s-a petrecut intr-o comuna din Dambovita, pe unde femeia a trecut noaptea trecuta, in drumul ei dinspre Pitesti, unde fusese cu treburi, spre casa, la Ploiesti. Barbatul de 44 de ani a acostat-o, a dus-o cu forta intr-un loc ferit, a stalcit-o in bataie si a siluit-o.

Suspectul este de loc chiar din satul unde s-a petrecut grozavia, dar a disparut deja de acasa. El a mai facut in trecut inchisoare pentru furturi si acum este acuzat de viol si risca 10 ani de detentie. Femeia de 52 de ani pe care a atacat-o este in continare in spital, cu fractura de bazin si lovituri cumplite la cap. Medicii spun ca va mai trece mult timp pana cand va fi vindecata complet.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu