marime text:

Un barbat care a mai ucis doi oameni si-a omorat in bataie si sotia!

O viata in teroare alaturi de un barbat abuziv s-a sfarsit tragic pentru o femeie de 41 de ani din Bistrita Nasaud, asa cum, de altfel, prevazusera toti apropiatii lor.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Turbat de gelozie, omul a zdrobit-o in bataie si a si sugrumat-o, sa fie sigur ca nu mai scapa. E a treia persoana care sfarseste in mainile lui si, dupa ce a sfarmat trei vieti, va sta in inchisoare pana la sfarsitul zilelor sale.

In urma cu mult timp, barbatul, care are acum 56 de ani, a calcat un barbat cu masina si l-a omorat pe loc. Ajuns la inchisoare, nu numai ca nu s-a indreptat, insa a ucis acolo si un gardian. Dupa eliberare, a gasit totusi o femeie dispusa sa-l iubeasca si sa-l ia de barbat.

In ianuarie, omul a plecat la lucru in Franta, de unde s-a intors marti. Primul drum l-a facut la carciuma, unde i-au ajuns la urechi niste zvonuri ca sotia lui nu i-ar fi fost tocmai fidela cat a lipsit.

A mocnit doua zile, dar miercuri seara a pus cartile pe masa. Nevasta i-a spus ca acuzatiile sunt doar inchipuiri, insa el n-a mai stat sa o asculte si a tabarat asupra ei cu pumnii si cu un scaun. Cei trei copii, din care cel mic are doar 8 ani, au tremurat de frica in camera lor si n-au indraznit sa intervina.

Cand a realizat ce facuse, barbatul a fost cuprins de remuscari, iar politistii l-au ridicat in timp ce plangea langa cadavrul sotiei sale.

Cercetat acum pentru omor deosebit de grav, barbatul nu va mai iesi probabil niciodata din inchisoare. Copiii lui vor ramane deocamdata in grija bunicilor.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu