marime text:

Femeie terorizata de fostul sot, care ii cere 30.000 de euro ca sa o lase in pace!

Divortul unor soti din Iasi s-a transformat intr-un razboi pe viata si pe moarte. Dupa doi ani de la separare, desi amandoi s-au recasatorit intre timp, femeia sustine ca este  terorizata in permanenta de barbat. Si asta pentru ca partajul lor nu s-a rezolvat omeneste.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Calvarul a inceput imediat dupa divort, spune femeia in varsta 40 de ani. Chiar daca procesul de partaj inca nu s-a incheiat, fostul ei sot vrea in jur de 30.000 de euro, adica jumatate din suma la care a fost evaluata locuinta lor.

La inceput, barbatul i-ar fi distrus cauciucurile de la masina in mai multe randuri si i-a smuls de la usa cablurile de telefonie si internet. Apoi, a inceput sa ii trimita mesaje obscene pe telefon si s-o acosteze pe strada, amenintand-o
cu moartea. Apoi chiar ar fi batut-o, in oras.

Ultima data, sustine femeia, fostul sot a incendiat usa apartamentului in care locuieste acum cu noua ei familie. S-a plans si la politie pentru asta si omul a fost amendat deja cu 700 de lei, iar pe numele lui au fost deschise doua dosare penale.

Femeia spune ca a divortat dupa 20 de ani de casnicie pentru ca nu mai putea indura bataile pe care le incasa. Separarea nu i-a adus nici pe departe linistea la care spera.

Barbatul nu recunoaste nimic, iar rudele lui ii tin partea.

In timp ce politistii incearca sa faca  lumina in acest caz, femeia spune ca va apela la ajutorul unei firme de paza, pentru ca se teme pentru viata ei a a fetitelor sale. Cea mai mica are doar un an si 3 luni.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu