marime text:

Femeie gasita moarta, intr-o balta de sange si cu capul zdrobit, intr-o vila din Brasov!

De cateva ore, politistii din Brasov sunt in alerta si incearca sa-l prinda pe un asasin periculos. A ucis o femeie care locuia intr-o vila din cartierul Noua. A fost gasita fara suflare, cu numeroase lovituri in zona capului si a gatului. Victima, in varsta de 45 de ani, strigase disperata dupa ajutor.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.UPDATE: Politistii iau in calcul ipoteza unui jaf, dar nu exclud nici alte variante, mai ales ca cercetarea la fata locului nu s-a incheiat nici la aceasta ora. Criminalistii cerceteaza cu atentie fiecare coltisor al vilei, si in special bucataria imobilului, in care a fost macelarita femeia de 45 de ani. Curios, nimeni pare sa nu fi vazut nimic, desi crima s-a prods ziua, iar casa in care locuia femeia se afla pe o strada circulata, in apropierea unei statii de autobuz si a mai multor magazine. Femeia gasita fara suflare era medic si lucra in domeniul farmaceutic, in timp ce sotul ei conduce o firma de consultanta in afaceri. Cei doi au o fata de 20 de ani, studenta la Bucuresti.

Vanzatoarea de la chioscul aflat in vecinatate a chemat politia.

Poarta casei era incuiata, asa ca oamenii legii l-au anuntat si pe sotul proprietarei. Impreuna au intrat in vila si tot impreuna au facut descoperirea.

In bucataria plina de sange femeia zacea prabusita, cu lovituri cumplite la cap. A fost chemat de urgenta si un echipaj SMURD, insa degeaba.

Vecinii spun ca cei doi soti locuiau singuri si nu prea primeau vizitatori. Se mutasera in Noua de un an, asa ca nu au apucat sa-i cunoasca. Stiu doar ca el ar fi avocat sau consilier juridic, iar ea ar lucra tot in domeniul justitiei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu