marime text:

Ca-n filmele cu prosti! A venit sa ceara de baut, in barul din care furase in urma cu O JUMATATE DE ORA!

Pentru o jumatate de ora, o femeie de 30 de ani, din Timisoara, a crezut ca toate problemele din viata ei s-au rezolvat. A intrat cu buzunarele goale intr-un bar si a iesit de acolo bogata, dupa ce-a furat incasarile, cand barmanita nu era atenta.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Dar a facut o greseala de hot incepator: s-a intors la locul faptei, ca sa-si cumpere de baut. Nu stia ca fusese filmata de camerele de supraveghere, iar angajatii se uitasera deja pe imagini si o cunosteau.

Opt camere de supraveghere au filmat fiecare pas al femeii, de cand a intrat in bar. La primul moment prielnic, a dat lovitura la sertarul cu incasari si dusa a fost. Barmanita dadea alarma cateva minute mai tarziu.
 
Angajatii localului s-au uitat peste inregistrarile camerelor de supraveghere si au vazut ce s-a intamplat. Apoi au avut un noroc incredibil. In timp ce se intrebau de unde sa porneasca in cautarea hoatei, femeia s-a intors la bar. Voia ceva de baut, moment in care oamenii au sunat imediat la politie.

Suspecta este cercetata in stare de libertate. Daca ajunge in instanta si judecatorii o gasesc vinovata, femeia, mama a trei copii, risca sa stea dupa gratii pana la 12 ani.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu