marime text:

Femeie batuta si violata de un vecin cu probleme psihice!

Batrina si fara aparare, o biata femeie de 72 de ani, din Bacau, n-a putut sa-i tina piept unui barbat, care a dat navala peste ea in casa, noaptea. Inarmat cu un cutit, intrusul, care figureaza in evidentele medicilor pentru probelemele psihice pe care le are, a amenintat-o pe femeie a batut-o si a violat-o
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Doar de cateva zile s-a intors acasa din spital barbatul care este suspectat acum de viol. Omul a fost internat in repetate randuri, iar familia batranei stia ca ar putea reprezenta un pericol. Asta mai ales ca locuieste gard in gard cu femeia, izolati de restul satului.  

Copiii batrinei au facut pana acum mai multe plangeri la postul de politie din comuna, dupa ce barbatul de 49 de ani ar fi amenintat-o pe mama lor cu bataia, fara motiv. Reclamatiile au ramas insa fara rezultat.

Cum cei doi fii ai femeii au plecat la munca in strainatate, ea a ramas doar in grija unei fiice. Ea locuieste insa departe in sat si e ocupata mai mereu cu serviciul si propria ei familie, asa ca isi viziteza rar mama. Acum, cand a trecut sa o vada, a gasit-o speriata si lovita toata si abia i-a povestit prin ce a trecut.

Suspectul a fost internat la Psihiatrie, pentru a fi expertizat. Daca si aceasta expertiza va arata ca omul a atacat-o pe femeie din cauza probelelor psihice pe care le are, el va fi dus intr-un azil.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu