marime text:

Femeia ucisa in timp ce cauta un restaurant recomandat de Jamie Oliver, executata la comanda sotului

Lovitura de teatru in cazul femeii ucisa dupa ce taxiul in care se afla alaturi de sotul sau a fost atacat. Taximetristul a recunoscut ca el a fost cel care a ucis-o si ca a facut-o la comanda sotului.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Soferul taxiului, Zola Tongo a povestit in fata tribunalului din Cape Town ca a primit 1.400 de lire sterline de la milionarul Shrien Dewani pentru a-i ucide acestuia sotia

Sotii Dewani au fost rapiti in timp ce cutreierau cu un taxi un cartier rau famat din orasul sud-african, cautand un restaurant recomandat de celebrul bucatar Jamie Oliver. Shrein a fost abandonat dupa cativa kilometri, iar sotia sa a fost ucisa si abia apoi aruncata din masina.

Alte trei persoane au fost acuzate in acest caz, dar soferul Zola Tongo a primit o sentinta de doar 18 ani de inchisoare tocmai pentru ca a colaborat cu autoritatile si l-a denuntat pe Shrien.

Milionarul de 30 de ani neaga orice implicare si spune ca a suferit destul in acest caz pentru ca si-a pierdut iubirea vietii.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu