marime text:

Fata de 15 ani, violata la marginea unei paduri. Nu-si mai aminteste cati barbati au abuzat-o!

O fata in varsta de 15 ani a reclamat, vineri, ca a fost violata de mai multi barbati la marginea unei paduri din municipiul Arad, ea fiind preluata de o ambulanta si dusa la spital, iar Politia a deschis o ancheta in acest caz.
Fata de 15 ani, violata la marginea unei paduri. Nu-si mai aminteste cati barbati au abuzat-o!

Adolescenta de 15 ani a sunat la 112 si a solicitat ajutorul medicilor, afirmand ca se simte rau.

La sosirea echipajului unei ambulante, la marginea cartierului aradean Faleza Sud, langa Padurea Ceala, tanara le-a spus medicilor ca a fost violata, astfel ca personalul medical a anuntat Politia.

Conform purtatorului de cuvant al Politiei Arad, Camelia Tuduce, adolescenta le-a spus medicilor de pe ambulanta ca a fost violata de cativa barbati la marginea Padurii Ceala.

"Fata a declarat ca ii cunoaste pe barbati si ca i-a insotit pe acestia la padure, dar acolo a fost violata. Deocamdata nu a putut preciza cati barbati ar fi agresat-o", a spus Tuduce.

Tuduce a afirmat ca fata va fi audiata de politisti, care incearca sa ii identifice pe presupusii agresori.

La prima vedere, medicii Spitalului Clinic Judetean de Urgenta, unde a fost dusa tanara, spun ca aceasta nu are urme vizibile de violenta pe corp.

"Expertiza medico-legala va stabili daca a fost vorba de o agresiune sexuala. Tanara face parte dintr-o familie dezorganizata", a spus Tuduce.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu