marime text:

Fata de 14 ani, violata, batuta si batjocorita, timp de 20 de ore! Zece persoane au sechestrat-o

A fost iadul pe pamant pentru o adolescenta de 14 ani din judetul Galati. Fata a fost batuta, violata si batjocorita 20 de ore, pana cand a reusit sa fuga din casa in care fusese sechestrata de zece persoane.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Imbracata sumar, ea a mers pe jos mai multi kilometri, pe un ger de -4 grade, pana cand a ajuns acasa.

Tanara spune ca a fost atrasa in cursa de o prietena in varsta de 17 ani, care i-a propus sa urce in masina unor tineri, pentru a merge impreuna la o petrecere. Dar a fost dusa intr-o casa dintr-un sat vecin, unde a inceput calvarul la care au supus-o atat cea care a racolat-o, cat si alti noua indivizi, cu varste cuprinse intre 16 si 50 de ani.

I-au taiat parul si au luat-o la bataie, dupa care si-au batut joc de ea. Dupa 20 de ore, victima a reusit sa plece, profitand de faptul ca agresorii erau beti.

Imbracata doar intr-un tricou si cu niste pantaloni scurti, a alergat pana acasa, unde i-a spus tatalui ei ce a patit.

Toti cei zece suspecti, trei dintre ei minori, au fost retinuti de politisti si risca pana la 25 de ani de puscarie. Joi, ei vor fi prezentati magistratilor cu propunerea de arest preventiv.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu