marime text:

Fara permis si cu numere expirate, a intrat cu masina intr-un restaurant!

Fiasco total, in locul plimbarii de senzatie la care un tanar si-a invitat duminica noapte, trei prieteni. Erau in Popesti Leordeni, langa Capitala si tocmai cand ii cucerise cu talentul sau de pilot, n-a mai stapanit masina.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Aceasta s-a izbit de zidul unui restaurant aflat langa drum, intr-o curba unde, stiu toti localnicii, si alti soferi au platit din cauza vitezei prea mari. Numai ca in cazul sau, aceasta nu era singura greseala in fata legii, au descoperit politistii, cand l-au luat la intrebari.

Cu putin inainte de miezul noptii, un vacarm asurzitor a scos oamenii din casele de langa un restaurant din Popesti Leordeni. Au auzit mai intai sunetul ascutit al unor frane fortate, apoi o bubuitura care a reverberat in geamuri si imediat, zona s-a luminat de la focul care mistuia masina ce lovise zidul localului.

Pe cei din masina, trei baieti si o fata, i-au scos cativa soferi care treceau prin zona. La scurta vreme, i-au preluat patru ambulante, care i-au dus la spitale din Capitala.

Peste noapte, doar unul dintre raniti a ramas internat, ceilalti n-au avut nevoie de spitalizare. Printre ei este si tanarul care, au aflat politistii, urcase fara drept la volan - nu are permis, iar numelere masinii sunt expirate din 2009.

In plus, in dosarul penal pe care i l-au deschis, politistii au mai trecut si vatamarea corporala din culpa. Cel mai probabil, pe seama lui vor ramane si reparatiile la cladirea avariata - o intreaga aripa a restaurantului, care nu avea asigurare. Era o terasa noua, pe care proprietarii voiau sa o inaugureze chiar luni.

Localnicii spun ca accidentele rutiere sunt frecvente in zona - noaptea soseaua e libera, soferii vin cu viteza si rateaza curba. Multi dintre ei ajung apoi la camerele de garda, doar norocosii scapa numai cu masina facuta praf.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu