marime text:

FARA MILA - fetita de nici 3 ani, abandonata in CIMITIR!

Lipsita de suflet, o femeie de 23 de ani din judetul Galati si-a abandonat fetita de doi ani si jumatate, intr-un cimitir, printre morminte. I-a intors spatele fara sa-i pese ca cea mica urla cat o tineau puterile.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Barbatul nu si-a putut crede urechilor cand a auzit un scancet de copil in cimitir, dar s-a dus totusi sa verifice, si in spatele unei cruci a gasit-o pe fetita. S-a cutremurat cand si-a dat seama ca e singura si imediat a invelit-o cu haina lui si a anuntat autoritatile

Au reusit doar s-o indentifice nu si sa o gaseasca. Rudele ei sustin insa ca nici vorbsa sa-i para rau pentru ce a facut. Dimpotriva a incercat si in trecut sa o lase pe fetita la voia intamplarii, sau chiar sa o omoare, spun unele marturii cutremuratoare.

Chiar unchiul si matusa copilei sustin ca tinara ar fi vrut sa-si arunce copilul in Siret insa s-a speriat pentru ca cineva a vazut-o. Aceleasi rude sustin ca mama a incercat si sa-si vinda copila, ca sa scape de ea. Cit despre tatal copilei, acesta traieste in Vrancea si nu vrea sa auda de ea, iar bunicul din partea mamei, sustine ca nu are cu ce sa o intretina.

Din pacate nimeni nu s-a sezizat mai demult ca aceasta fetita nu era iubita si ingrijita cum trebuie si asa  ajuns acum sa fie abandonata in cimitir. Inspectorii de la directia pentru protectia copilului au preluat-o acum si au inceput deja procedurile pentru decaderea parintilor din drepturi.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu