marime text:

Falsificatori prinsi. Au cumparat masini straine cu bancnote de 100 de euro contrafacute

Politistii din Suceava au ridicat din locuintele a cinci suspecti de falsificare de moneda suma de 1.200 de euro in bancnote contrafacute din cupiura 100 de euro si cinci autoturisme, anchetatorii stabilind ca acestia cumparasera cu bani falsificati doua masini, precum si animale domestice.
Falsificatori prinsi. Au cumparat masini straine cu bancnote de 100 de euro contrafacute

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Suceava au monitorizat, in cursul lunii iunie, mai multe persoane suspectate ca au pus in circulatie, in judetele Suceava si Botosani, mai multe bancnote de 100 euro falsificate.

Conform unui comunicat transmis, joi, de Politia Romana, in urma cercetarilor s-a stabilit ca cinci barbati au pus in circulatie mai multe bancnote falsificate de 100 euro si ca au cumparat cu bani falsi doua autoturisme inmatriculate in strainatate si oferite spre vanzare in piata de profil din Radauti. De asemenea, cei cinci au cumparat din judetul Botosani, cu moneda falsificata, si animale domestice.

Un numar de 38 de bancnote falsificate au fost retrase de politisti din circuitul monetar, fiind ridicate pentru cercetari.

Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Suceava, cu sprijinul ofiterilor de la Serviciul de Interventie Rapida al IPJ Suceava si jandarmi ai Inspectoratului Judetean de Jandarmi Suceava, au facut, miercuri, sase perchezitii la locuintele suspectilor si au pus in executare sase mandate de aducere.

In urma perchezitiilor au fost ridicate cinci autoturisme, suma de 1.200 de euro, in bancnote contrafacute de 100 euro, 3.600 euro, 1.100 de lei, un calculator, un pistol cu aer comprimat, opt telefoane mobile, mai multe cartele SIM, precum si inscrisuri.

In acest caz cei cinci barbati sunt cercetati penal pentru falsificare de moneda sau de alte valori si inselaciune, dar si pentru conducerea unui autovehicul fara a avea permis de conducere.

Trei dintre barbati au fost retinuti pentru 24 de ore.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu