marime text:

Explicatia unui taximetrist pirat, prins cu pasageri in masina: "Sunt vecinii mei"

Unii romani ramasi fara serviciu au ajuns sa ingroase randurile taximetristilor. Doar ca au uitat sa-si mai ia si autorizatie si fac astfel concurenta celorlalti, care sunt in legalitate. Asa ca au intrat in vizorul politistilor. In Buzau, 20 de taximetristi pirat au dat socoteala in ultimele zile oamenilor legii.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Un sofer a fost luat in vizor de politisti dupa ce a luat, de pe drum, cativa oameni in masina. Agentii l-au urmarit cativa kilometri, pe o sosea din judetul Buzau, iar apoi l-au tras pe dreapta. Taximetristul pirat avea insa raspuns pentru toate intrebarile.

Politistii spun ca soferul practica de mai multa vreme ilegal taximetria. Oamenii legii sustin ca au strans declaratii de la zeci de persoane pe care el le-ar fi transportat cu masina, desi nu are autorizatie.

In judetul Buzau, in ultima perioada, au aparut zeci de taximetristi-pirat, spun politistii. Ei risca amenzi usturatoare, avertizeaza oamenii legii.

In cazul piratilor prinsi ca transportau ilegal persoane, acestia au ramas fara masini. Cinci autoturisme au fost retinute de politisti, iar de la alte zece automobile agentii au luat placutele cu numerele de inmatriculare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu