marime text:

Explicatia ULUITOARE a unui sofer care a intrat cu viteza pe trotuar si a spulberat un pieton

"Am vazut dintr-o data stele verzi" - este explicatia unui sofer care a pierdut controlul volanului si a lovit un pieton pe trotuar, la Targoviste. Se pare ca barbatul de 58 de ani din Targoviste a fost operat pe creier si n-ar fi trebuit sa conduca.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.In urma impactului pietonul a fost proiectat intr-un autobuz si cum starea lui era grava, medicii damboviteni au decis sa-l transfere la Bucuresti.
 
Pietonul, un tanar de 26 de ani, mergea pe trotuar pe o strada din Targoviste cand a fost lovit de un autoturism in viteza si aruncat in fata unui autobuz. Numai norocul l-a mai tinut in viata.
 
Soferul autoturismului spune ca s-a pierdut o clipa si nu-si aduce aminte cum a controlat masina.
 
Starea victimei este extrem de grava asa ca medicii de la spitalul din Targoviste au decis sa-l transporte cu o ambulanta la Spitalul Floreasca din Capitala.
 
Soferul vinovat de accident le-a spus politistilor ca in urma cu doi ani s-a operat in Turcia. Atunci medicii i-au extirpat o tumoare de pe creier, dar nu i-au spus ca nu poate conduce masina.
 
Politistii il cerceteaza acum pentru vatamare corporala si risca sa ajunga la inchisoare. Poate ramine dupa gratii doi ani, daca starea ranitului se va agrava.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu