marime text:

EXECUTIE intr-o benzinarie din Buzau! Un militar si-a impuscat in cap sotia!

Un militar in varsta de 34 de ani si-a impuscat mortal sotia cu arma din dotare, apoi s-a sinucis. Incidentul a avut loc intr-o benzinarie din Buzau.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs. 

Potrivit anchetatorilor, cele doua cadavre au fost descoperite, luni noapte, in jurul orei 01.40, de un tanar de 17 ani care intrase in benzinaria in care cei doi erau morti. Speriat, adolescentul a carui mama il astepta afara si-a anuntat parintele ca doua cadavre se aflau pe podea, moment in care in zona au ajuns si angajatii firmei de paza.
 
Acestia au anuntat politia, in urma cercetarilor oamenii legii identificand cele doua cadavre, precum si arma cu care s-a tras - un pistol militar de tip Carpati.
 
"Fusesem sa o iau pe mama de la lucru, de la un bar din apropiere, si in drum spre casa am intrat sa-mi cumpar tigari. In spatele tejghelei, am observat cele doua cadavre pline de sange si am iesit afara sa o strig pe mama. Atunci au aparut doi agenti de la firma de paza care au anuntat imediat politia", a declarat tanarul care a descoperit cadavrele.
 
Ancheta a stabilit ca arma ii apartine lui Ion Anitoiu, de 34 de ani, sergent major la Unitatea Militara 01654 din Maracineni, judetul Buzau.
 
Incidentul a fost inregistrat pe camerele de supraveghere din incinta benzinariei. Imaginile au aratat ca barbatul si-a executat sotia cu doua focuri de arma, trase in cap, apoi s-a sinucis.
 
Potrivit procurorului criminalist de caz, Iulian Mocanu, cei doi soti erau in proces de divort.
 
Cei doi soti aveau copii gemeni, un baiat si o fata, de 11 ani. De cand parintii lor se aflau in divort locuiau separat, fiecare la unul dintre parinti.
 
Militarul de 34 de ani se intorsese in septembrie 2010 dintr-o misiune in Irak.
 
Parchetul Militar si o comisie din cadrul unitatii unde Anitoiu lucra cerceteaza circumstantele producerii evenimentului.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu