marime text:

Au fugit oare de abuzuri? Au mancat sapun ca sa scape de orfelinat

Doi baieti din Dolj, internati la un centru de plasament pentru copii ai strazi din Craiova, au pus la cale un plan ingenios de evadare. Au mancat tot sapunul din baie si au baut sampon, stiind ca li se va face rau si vor ajunge la spital, de unde le-ar fi fost mai usor sa fuga.
Au fugit oare de abuzuri? Au mancat sapun ca sa scape de orfelinat

Baietii, de 14 si 15 ani, care provin din familii dezbinate, sunt de mai multa vreme in atentia politiei pentru tot felul de gainarii. Intr-un final, au fost culesi de pe strada si dusi in centrul de primire.

Au stat aici numai o zi si s-au plictisit. Baietii au ajuns la concluzia ca tot in strada le e mai bine. Dar pentru ca nu li s-a dat voie sa plece, au pus la cale planul de evadare, care, insa, a dat gres. S-au ales cu greturi puternice si pana la urma tot in centru au ajuns.

Baietii s-au dus la baie, unde au mancat sapun si au baut sampon, stiind ca li se va face rau si voi fi dusi la spital, de unde, credeau ei, ca pot sa fuga. Numai ca nu se asteptau sa li se faca chiar atat de rau... Au fost dusi cu o salvare la spital, iar medicii au facut mari eforturi ca sa-i readuca in simtiri pe cei doi baieti.


Si-au revenit intr-un final si au fost dusi din nou la centrul de plasament, unde isi vor urma programul de reeducare.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu