marime text:

Evacuare fortata, cu BULDOZERUL! Un propietar si-a dat afara chiriasul si i-a distrus afacerea

Razboi total intre doua firme din Iasi care nu se mai inteleg din cauza unui spatiu. Dupa ani de procese in care a incercat sa-l dea afara pe actualul chirias, proprietarul a trecut luni la masuri dure. Cu un buldozer si zeci de angajati a pus la pamant usa cladirii folosite ca spalatorie auto.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Si ca sa fie sigur ca nu mai intra nimeni, a blocat accesul cu plase de fier.

Chiriasii, care locuiesc in apropiere, povestesc ca au fost treziti cu noaptea in cap de zgomote puternice care razbateau din spalatorie. Au alergat sa vada ce se intampla si au incremenit cand au vazut cum un buldozer adus de proprietar facea praf totul in jur.

Oamenii recunosc ca exista o hotarare judecatoreasca prin care erau obligati sa elibereze spatiul pe care l-au inchiriat in 2001. Se bazau insa pe faptul ca au facut recurs si sperau sa aiba castig de cauza. Tocmai de aceea au continuat sa-si vada linistiti de treburi in ciuda somatiilor primite de la proprietar.

Acum activitatea le este blocata complet. Chiriasii se plang ca in urma acestui incident nu vor mai putea recupera nimic din tot ce-au investit in spalatorie, adica aproximativ 200.000 de lei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu