marime text:

Dupa ce a fost acuzat ca a abuzat de minore, un viceprimar este acum suspectat ca a furat bani!

Inca un scandal il are in centru pe viceprimarul din Maramures, acuzat de curand ca ca ar fi abuzat de cateva minore din satul lui.  
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Acum, mai multi ciobani au protestat cu turmele de oi in fata primariei, pe motiv ca alesul local si-ar fi insusit din fondurile Agentiei de Plati in Agricultura, iar la ei n-a ajuns niciun ban din subventiile cuvenite. Si nu e o suma oarecare: ci vreo suta de milioane de lei!

Sute de oi au fost aduse joi dimineata sa pasca iarba frumoasa din fata primariei din Grosi. Proprietarii animalelor sunt furiosi foc pe viceprimar: consiliul l-a ales sa administreze fondurile APIA si sa curete pasunile satului de spini. N-a facut insa nici una, nici alta.

Viceprimarul are o explicatie cel putin hilara pentru toata situatia: n-a luat banii, pentru ca pur si simplu nu ar fi stiut cum!

Oamenii sunt hotarati sa mearga pana in panzele albe ca sa-si faca dreptate si pana atunci nu-si vor muta turmele din fata primariei.
 

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu