marime text:

Un copil de 3 ani a murit inecat. Mama lui a sarit dupa el, dar n-a reusit sa-l salveze!

In ziua in care ar fi trebuit sa petreaca, o familie din satul Olteni din Ilfov isi plange cu lacrimi amare baietelul de numai 3 ani! Copilul, caruia parintii voiau sa ii ia motul, a pierit inecat in raul Ciorogarla.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Mama micutului nu isi poate reveni din soc - a vazut cum fiul ei cade in apa si a sarit dupa el, dar nu a reusit sa il salveze.

Cu ochii in lacrimi si cu inima franta de durere, mama baietelului a urmarit cu infrigurare operatiunea scafandrilor. Dupa 45 de minute, care s-au scurs infiorator de greu, salvatorii l-au adus pe micut la mal.

Medicii l-au preluat imediat si l-au resuscitat zeci de minute. In zadar insa, spre disperarea celei care i-a dat viata.

Femeia plecase impreuna cu baietelul la rau, sa ia apa. Intr-un moment de neatentie, cel mic a alunecat de pe mal.

Duminica, parintii baietelului ar fi trebuit sa fie in sarbatoare. Planuiau sa ii ia motul fiului lor si sa il boteze pe mezinul familiei.

La doar cateva minute dupa ce l-au scos pe baiat din apa, scafandrii au fost chemati la un alt caz, in Bucuresti. Un tanar in varsta de 24 de ani a vrut sa faca o baie in lac. Nimeni nu stie insa de ce nu a mai ajuns pana la mal. Trupul lui a fost preluat de medicii legisti pentru autopsie.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu