marime text:

Dubla crima in biserica: preotul care si-a omorat copiii premeditase totul!

Noi amanunte infricosatoare ies la iveala, la trei zile dupa ce preotul unitarian din Medias si-a ucis copiii, in varsta de 5 si 7 ani, pentru ca mai apoi sa-si puna capat zilelor. Anchetatorii cred ca omul nu a actionat intr-un impuls de nebunie, ci si-a premediat crimele cu atentie.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Criminalistii inclina sa creada din ce in ce mai mult ca se afla in fata unui caz de premeditare. Barbatul a luat de acasa cutitul cu care avea sa-si rapuna proprii copii. De altfel, arma crimei a si fost gasita chiar in biserica, acolo unde baietii au fost omorati.

Colegii preotului si mai marii ierarhici nu isi explica nici acum cum a putut un om cu frica de Dumnezeu sa fie in stare de o asemenea grozavie. Liderii  bisericii unitariene vor trimite cat de curand la Medias un preot care va stabili daca in acel lacas de cult se vor mai putea oficia slujbe.

Marti, trupurile neinsufletite ale celor doi copii si cel al tatalui lor au fost ridicate de membrii familiei si transportate la Targu Mures. Acolo a decis sa traiasca femeia care si-a pierdut fiii si sotul, in urma acestui macel. Miercuri, la pranz, toti trei vor fi ingropati impreuna.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu