marime text:

Dubla crima de la Targoviste: a avut un complice suspectul retinut in acest caz?

Cazul dublului asasinat petecut luna trecuta la Targoviste este departe de a fi rezolvat. Anchetatorii sunt acum pe urmele complicelui pe care suspectul retinut marti l-a avut atunci cand  i-a omorat pe cei doi soti, de 56 si 66 de ani.
Dubla crima de la Targoviste: a avut un complice suspectul retinut in acest caz?

Ioan Ilies, supectul principal in dublul asasinat a fost arestat preventiv, marti seara, pentru 29 de zile. El este acuzat pentru omor deosebit de grav si risca cel putin 25 de ani de inchisoare si chiar detentie pe viata. Acum se afla in arestul IPJ Dambovita. El a facut insa recurs, care urmeaza sa se judece zilele viitoare.

Anchetatorii spun insa ca au probe solide la dosar, astfel incat nu exista posibilitatea ca barbatul sa ramana in libertate. Procurorul de caz a subliniat insa ca se poate sa fi avut un complice si incearca acum sa contureze acesta varianta. Si asta pentru ca este greu de crezut ca un om singur a putut sa-i rapuna pe cei doi soti, aflati inca in putere. A adaugat totusi ca suspectul a lasat mai multe urme la fata locului care l-au dat de gol, iar probele ADN au fost decisive pentru retinerea lui.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu