marime text:

"Drive-by shooting" in Mamaia - un caine impuscat, stapana lui aproape de moarte!

Au rasunat impuscaturi, aseara, in Mamaia Sat! Localnicii povestesc cum dintr-o masina s-a tras, cel mai probabil cu o pusca, de mai multe ori asupra unor caini. Unul dintre animale a fost nimerit si a murit pe loc. Stapana patrupedului se afla la mica distanta si a fost cat pe ce sa cada si ea in bataia pustii.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Cand a vazut ca i-a fost impuscat cainele, stapana lui a chemat imediat politia.

Oamenii legii au inceput o ancheta insa deocamdata nu au prea multe indicii. Martorii scenei nu au reusit sa retina numarul masinii si nici nu l-au recunoscut pe sofer. Timp de cateva ore politistii au cautat tuburi de cartuse, dar nu au gasit nimic. Ei incearca sa stabileasca acum cu ce fel de arma s-a tras, si cu putin noroc il vor identifica si pe pistolar.

Stapana cainelui impuscat s-a temut pentru viata ei atunci cand a realizat ca pistolarul trage la intamplare spre curtea ei.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu