marime text:

DRAMATIC. Copil de 10 ani cuprins de flacari, sub ochii bunicii, care nu a putut sa-l ajute!

Trauma teribila pentru un baiat de 10 ani, din judetul Botosani, care ar putea ramane cu sechele permanente, dupa un accident casnic stupid. Copilul a vrut sa bage un televizor in priza, cand un scurtcircuit a provocat o flacara, ce i-a aprins hainele.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Baiatul are arsuri de gradele doi si trei pe intreaga suprafata a mainilor si a spatelui. Medicii de la Spitalul Botosani spun ca este in afara oricarui pericol, insa are nevoie de mai multe interventii chirurgicale si in plus, exista riscul sa nu-si mai poata folosi mainile ca pana acum.

Scurtcircuitul s-a produs din cauza firului de la televizorul vechi, care nu era izolat corespunzator. Copilul era singur la bunica sa, grav bolnava si aproape imobilizata la pat. Femeia n-a putut sa-si ajute nepotul, cand hainele lui au fost curprinse de flacari.

Baiatul a iesit din casa urlind de durere si a strigat dupa ajutor la un vecin, care insa nu era in casa. Abia apoi, copilul si-a amintit ca invatase la scoala, de la pompieri, ca trebuie sa se rostogoloeasca pe jos, in caz ca i se aprind hainele si asa a facut. O vecina l-a vazut si ingrozita, a sunat  la Salvare.

Pana la sosirea ambulantei, baiatul a primit ingrijiri si la dispensarul din sat.

Parintii regreta acum amarnic ca l-au lasat pe baiat sa mearga de unul singur la bunica lui, sa o ajute in gospodarie. Nu si-au imaginat ca i se putea intampla o nenorocire.

Medicii spun ca baiatul isi datoreaza viata tocmai faptului ca si-a pastrat cumpatul, desi era intr-o situatie disperata.

Desi recuperarea copilului va fi deosebit de dificila, parintii lui se roaga sa nu ramana cu sechele pe viata.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu