marime text:

Doua jafuri, in doar cateva ore, la Constanta! Hotii nu se joaca si isi fac "plinul" de la benzinarie!

Politistii din Constanta au serios de furca, dupa ce persoane mascate si inarmate cu pistoale au jefuit, joi noapte, la distanta de cateva ore, o sala de jocuri din Mangalia si o benzinarie din localitatea Lazu.
Embed:

După ce aţi efectuat selectarea, copiaţi şi inseraţi codul de încorporat aflat mai sus. Codul se modifică în funcţie de selectarea dvs.Primul jaf a avut loc putin dupa miezul noptii, la o sala de jocuri mecanice aflata la parterul unui bloc din Mangalia. Dupa ce ultimul client a plecat, casierul s-a apucat sa numere banii, insa fara sa incuie usa de la intrare. La un moment dat, in sala au intrat doua persoane care purtau cagule si i-au cerut sa-i dea toti banii. Angajatul s-a conformat, astfel ca talharii au fugit cu aproximativ 11.000 de lei. Casierul a declarat ca unul dintre indivizi avea in mana un pistol, dar ca nu a fost amenintat in mod direct.

Sala de jocuri este monitorizata de o firma de interventie, iar un echipaj a ajuns la locul jafului la 1 minut si 40 de secunde de la declansarea alertei de catre angajat, insa fara rezultat.

Ciudat este ca sala de jocuri este dotata cu sistem de supraveghere, insa de trei zile, cineva ii anulase comanda de inregistrare a imaginilor.

Tot doi indivizi mascati au dat lovitura si la o benzinarie din satul Lazu. Dupa ce le-au amenintaat pe casiere cu un pistol de jucarie, acestia au luat din casa de marcat in jur de 500 de lei. Cu toate ca angajatele au apasat butonul de panica, sistemul de alarmare nu s-a declansat.

Anchetatorii au la dispozitie imagini video in ambele cazuri si au anuntat deja ca jafurile nu au fost comise de aceiasi autori.

Vezi toate stirile in timp real si pe telefonul tau mobil: m.crimetime.ro

Scrie un comentariu